WALKING DINNER
Ook dit jaar verzorgt Dîner Privé de topcatering op ons event.
Aperitief
Assortiment van diverse hapjes
Na het aperitief openen volgende buffetten:
Koud buffet:
– Gravad lax – Nordic style – mosterdzaad – dille – hangop – radijs
– Carpaccio rund – Parmezaan – vinaigrette Italienne – basilicum – pijnboompitten
– Quinoa – zoete aardappel – aubergines – gegrilde halloumi kaas
– Geroosterde hoevekip – dragon – pecannoten – broodkorstjes – spek – suikersla
– Vitello tonato
– Tartaar gemarineerde haring – Granny Smith – citroengras
– Spirelli – tonijn – pesto – basilicum
Visbuffet:
Jonge schelvis – grijze garnalen – witte wijnsaus
Side-plates bij het visbuffet :
– Basmatirijst – krokante groenten
Vleesbuffet:
Argentijnse zesrib – Béarnaise – Archiduc
Ijsbergsalade yogurtvinaigrette – tomatensalade ‘à la française’
Side-plates bij het vleesbuffet :
– Gebakken aardappelen – Provençaalse kruiden – grof zeezout
Pastabuffet:
Pasta alla Norma
Paccheri – tomatensaus – gebakken aubergine – ricotta – oregano
Eens de buffetten geopend zijn, komen we langs met 2 gerechtjes:
– Huisgemaakte rundtartaar – krokante stroaardappelen – picklescrème
– Traag gegaarde varkenswangen – Kwaremont bier – jonge groentjes
Nagerecht
Een keuze uit drie mini-dessertjes:
– Café glacé
– Brusselse wafel
– Espuma tiramisu
Dranken
– Champagne “Laurent-Perrier”
– Rode en witte wijn
– Stella Artois
– Plat en bruisend water
– Frisdranken
De aangeboden formule is een walking dinner formule en er worden zodoende geen tafels gereserveerd noch gepersonaliseerd. De organisatie hanteert het first come-first serve principe aangaande de bezetting van de aanwezige receptietafels.
De organisatie behoudt zich het recht om eventuele wijzigingen aan het menu aan te brengen.
OOK DIT JAAR:
Bij bestellingen vanaf 20 tickets zal uw logo afgespeeld worden voor, tussen en na de rennen op de schermen in de tent van Les Terrasses.