WALKING DINNER

Ook dit jaar verzorgt Dîner Privé de topcatering op ons event.


Aperitief
Assortiment van diverse hapjes


Na het aperitief openen volgende buffetten:

Koud buffet:
– Gravad lax – Nordic style – mosterdzaad – dille – hangop – radijs
– Carpaccio rund – Parmezaan – vinaigrette Italienne – basilicum – pijnboompitten
– Quinoa –  zoete aardappel – aubergines – gegrilde halloumi kaas
– Geroosterde hoevekip – dragon – pecannoten – broodkorstjes – spek – suikersla
– Vitello tonato
– Tartaar gemarineerde haring – Granny Smith – citroengras
– Spirelli – tonijn – pesto – basilicum

Visbuffet:
Jonge schelvis – grijze garnalen – witte wijnsaus

Side-plates bij het visbuffet :
– Basmatirijst – krokante groenten

Vleesbuffet:
Argentijnse zesrib – Béarnaise – Archiduc
Ijsbergsalade yogurtvinaigrette – tomatensalade ‘à la française’

Side-plates bij het vleesbuffet :
– Gebakken aardappelen – Provençaalse kruiden – grof zeezout

Pastabuffet:
Pasta alla Norma
Paccheri – tomatensaus – gebakken aubergine – ricotta – oregano


Eens de buffetten geopend zijn, komen we langs met 2 gerechtjes:

– Huisgemaakte rundtartaar – krokante stroaardappelen – picklescrème
– Traag gegaarde varkenswangen – Kwaremont bier – jonge groentjes


Nagerecht
Een keuze uit drie mini-dessertjes:
– Café glacé
– Brusselse wafel
– Espuma tiramisu


Dranken
– Champagne “Laurent-Perrier”
– Rode en witte wijn
– Stella Artois
– Plat en bruisend water
– Frisdranken

De aangeboden formule is een walking dinner formule en er worden zodoende geen tafels gereserveerd noch gepersonaliseerd. De organisatie hanteert het first come-first serve principe aangaande de bezetting van de aanwezige receptietafels.

De organisatie behoudt zich het recht om eventuele wijzigingen aan het menu aan te brengen.

OOK DIT JAAR:

Bij bestellingen vanaf 20 tickets zal uw logo afgespeeld worden voor, tussen en na de rennen  op de schermen in de tent van Les Terrasses.

Bestellen van tickets
weldra mogelijk

Partners

Schrijf je in op onze nieuwsbrief